måndag 22 januari 2007

Gaypappor är bättre pappor?

Tänkte först hoppa över att skriva om DN's artikel igår om homosexualitet i djurvärlden eftersom jag för inte särskilt länge sedan skrev om samma sak i samband med öppnandet av utställningen Mot naturens orden i Oslo.

Sedan såg jag Expressens vinkel, om att gaysvanar är överlägset bättre på att ta hand om ungar än heterosexuella par. Barnen är 10 gånger så livskraftiga som barn till heterosexuella svanar! Det är för det första en riktigt skön och vältajmad passning till Annica Dahlström och hennes påstående om att män inte bör ha huvudansvaret för barn eftersom de inte är skapta för det.

Det känns faktiskt dessutom ganska frestande att efter århundraden av tjat från antihomosexuella om hur homosexualitet är emot naturen och dess lagar ha möjlighet att ge tillbaka med samma mynt och precis som de jämföra med djurvärlden och utifrån den dra långtgående slutsatser: Inte bara är homosexualitet i enlighet med naturen - gaypappor är till och med bättre pappor än heterosexuella dito!

//Fred - on a mission

5 kommentarer:

Mats "Shirou" Johansson sa...

Så gulligt! Som en furryfantast kan man inte annat än fascineras av hur mänskliga djur ibland kan vara, eller är det människan som är djurlik till och från? Det tål att tänkas på... ;3

Anonym sa...

Ja, jag kan inte heller låta bli att tycka att det är lite gulligt med gaysvanarna. Och nog är detta bevis nog för att ens kvalitéer som förälder inte sitter i vilket kön man har, utan har med helt andra saker att göra. :)

Fred sa...

tidus: Eller är det speglingar åt båda håll..?

ellen: Det är riktigt kul med gaysvanarna! Har faktiskt varit och kollat svanarna i Pildammsparken live! Wee... ;)

Anonym sa...

Sens moral: Män är djur...

Anonym sa...

Säger bara, män är djur och därmed FÖRDÖMDA ;-) för er som inte förstår är detta ett inlägg i att neutralisera hat- debatten mot de som kallar sig för feminister.