tisdag 7 november 2006

Idol-Cissis "sexkarta"


Ok, jag önskade ut henne ur Idol häromveckan, men jag måste erkänna att Idol-Cissi Ramsby faktiskt verkar vara en riktigt skön brud. I vilket fall verkar hon vara rena julafton för kvällstidningarna. Först smarrade de i att hon är flata. Järvsös enda. Sedan gjorde de en himla grej av att hon haft en lättklädd bild av sig själv och flickvännen utlagd på Krusern.

Idag presenterar de hennes rikstäckande flatguide, eller som de beskriver den, hennes sexkarta, där man kan kolla in vilka samtliga av hennes sexpartners är.

Något som började som ett skämt mellan henne och en vän.

-Främst var det för att kolla om vi kunde dra något streck mellan oss båda, om vi var buksystrar på långt håll. Och det blev vi självklart, på hur många sätt som helst, säger Cissi och skrattar.

Sedan skickade de kartan vidare till sina sexpartners som fyllde på den.... tills den innehöll över 400 namn och hamnade i händerna på Aftonbladet.

Trots den blurrade kartbilden här ovan verkar det vara en himla massa streck kors och tvärs. Flatvärlden verkar onekligen ungefär lika mycket inavlad som ehrm... bögvärlden.

För det ÄR så... om ämnet vem-som-varit-med-vem råkar komma upp en glad kväll i goda vänners lag (och det gör det med största sannolikhet emellanåt) är det mer eller mindre oundvikligt att man kommer fram till att man är buksvågrar allihop. Jag har varit med hans strul som varit med den andres ex och hans polare som varit med dens pojkvän som varit ihop med någons dejt och hans partner som varit med två av de andra. Eller nästan i alla fall. Det är bara att fejsa sanningen - utbudet är inte enormt. Bäst att göra som Cissi - och ta det med ett skratt.

//Fred - som tycker Cissis lilla sexsociogram var en rätt kul idé, så länge den fick vara ett internt skämt ifred

Inga kommentarer: