måndag 6 november 2006

Böglobbyn

Ikväll kl 20.30 är det premiär för Böglobbyn på SVT2 med Olle Palmlöf och den forne diplomaten Sverker Åström som programledare. Det marknadsförs som ett samhällsprogram om män där svensk manlighet ska undersökas utifrån ett bögperspektiv.

Palmlöf utlovar ett program med tonvikt på granskande reportage varvat med humorinslag. Bland annat i form av Glenn Hysén som ska tolka Jonas Gardell genom att rakt upp och ned läsa några av Gardells "rätt trista bögskämt". Låter ju ehh... jättekul.

Lite kul att Palmlöf är tillbaka på banan är det allt i alla fall. Undrade ett tag om han skulle hämta sig efter sin rattfylleskandal häromåret, men det har han tydligen gjort. Efter succén med CP-magasinet ska det blir riktigt intressant att se vad han tänker göra med bögtemat!

Första avsnittet (av 8) har rubriken Kampen om parken - sista striden, och kommer att handla om Slottskogen i Göteborg där det visst cruisas efter homosexuella sexkontakter. Den aktiviteten har tydligen fått konkurrens av en frisbeegolfbana som nu tydligen slåss om utrymmet.

Well, bänka er kl 20, det kommer jag att göra! Fram till dess kan du ju alltid roa dig med att spela BögBingo eller jobba på din Bögparlör!

//Fred - som ska rengöra vidbränd kaffekanna nu

Inga kommentarer: