fredag 24 november 2006

Heterokillar har bara fått för lite kuk!

Hade en långfika igår med av mina tjejkompisar som är flata. Hon berättade bland annat om hur hon och hennes flickvän förra helgen hade varit på krogen tillsammans med hennes arbetskamrater.

En stor del av kvällen hade tillbringats på dansgolvet, och så som det gör med alla par hade det säkert framgått för folk som sett dem att de är just det, ett par. Lite senare, när de satt i baren för att svalka sig kom en kille fram till dem. Han undrade om de inte skulle vara intresserade av hans ehh... intima sällskap för natten.

Hon förklarade vänligt men bestämt att det inte var intressant, dels eftersom de båda är lesbiska, och dels eftersom de uteslutligen håller sig till varandra. Han lät sig dock inte nedslås av detta. Han menade att hans bidrag till förlustelserna utan tvekan skulle lyfta dem till oanade höjder. Enligt min väns berättelse dock förmedlat i betydligt mer hmm... låt oss kallade det målande ordalag.

Om de nu inte insåg att det han sade var sant berodde det säkert på att de helt enkelt inte fått smaka tillräckligt med kuk förut, och i synnerhet inte en som hans.

Min vän är inte den som låter sig sättas på i första taget, och hon har dessutom en både snabb och vass tunga, så hon fann sig snabbt:

- Men du, jag har en bögkompis där borta som kanske skulle vara intresserad av sällskap i natt, prova med honom!

Han svarade, inte helt otippat, att han inte var intresserad, han är ju inte bög! Vilket öppnade upp för den förväntade dräpande smashen och the end of discussion:

- Inte? Du har säkert bara inte fått tillräckligt med kuk än!

//Fred - som fortfarande garvar

Inga kommentarer: