lördag 17 februari 2007

Melodifestivalen Örnsköldsvik - facit


Så, då är tredje deltävlingen historia och det är dags att sammanfatta! Det blir i kortform den här gången, snart dags för utgång ju!

Idol-grabbarna Måns och Sebastian gick inte helt otippat direkt till final. Sebbes klänning var inget vacker, men låten funkade tydligen. Själv tycker jag att den var helt ok, men inte att den riktigt höll måttet för en finalplats.

Måns Zelmerlöw satte, om inte alla mina GT bedrar mig fullständigt, alla toner, vilket rättvist räckte för final. Peddolamporna blinkar rött, men killen är helt fucking oemotståndlig! Själva definitionen för en IHT. Vi ses på Schlagerkvällen på Pride, Måns!

Folk verkade inse att Nannes låt inte, trots ett schysst scennummer, var särskilt mycket mer än en upprepning, och skickade henne till andra chansen medan Sonja överträffade mina förväntingar något och tog platsen bredvid Nanne.

Precis som jag befarade var inte svenska folket särskilt schyssta mot stackars Magnus Carlsson. Trots kvällens favvolåt nummer ett är han nu utslagen efter en femteplats ikväll. Så jääävla orättvist! Live forever var kvällens bästa låt! Capiche!

Avslutningsvis hamnade de tre väntade låtarna längst ned; de båda brudarna i MissMatch togs på orden, the Attics låt var som väntat i fel forum och av någon outgrundlig anledning lyckades Ansiktsburksnubbarna skrapa ihop tillräckligt med poäng för plats 6.

//Fred - som satsar på årets partykväll hittills

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror Magnus slutligen fallit på tidigare visad divighet. Minns tidigare års dissande av andra artister.

Är mycket nöjd med resultatet.

Mats "Shirou" Johansson sa...

Missade den här delfinalen eftersom jag... ahem, spelade Osu! Tatakae! Ouendan! och Animal Crossing på Nintendo DS. Förbannat beroendeframkallande spel.

Nåväl, repris imorgon så förhoppningsvis får jag mig en dos Melodifestival då... om jag nu inte blir uppe till sju på morgonen pga sista banan i Ouendan. Behövs fler spel där manliga cheerleaders hejar på vanligt folk för att de ska klara av saker. ;P

Öhm, var det något mer... tror inte det.

Anonym sa...

Förstår inte hur folket röstade egentligen. Både Magnus och Nanne utklassade de andra ju. Dessutom var ju Magnus orättvist snygg igår. Han blir bara snyggare för varje år. Hans man måste vara såååå lycklig!! ;)

Kan du förresten hjälpa mig med en grej?? Läs min "sexblogg" och se om du kan hjälpa mig. :) Kram!!

Kim da Costa sa...

Jag grät av lycka.
Och rött är hett!

Anonym sa...

Mommoko: Skämtar du?! Magnus... ew. Det lät verkligen hemskt. Jag tycker knappt synd om honom för att min fina fördomsfria svärmor sa att han ser ut som ett fruntimmer...

Intressant nog tyckte jag Måns var jättedålig först: Enligt mig skulle han ha kommit sexa. Sedan ändrade jag mig helt plötsligt, och jag tror inte det var pga. låten. Han ÄR snygg.

Anonym sa...

Magnus skulle ha gått vidare

trollhare: Va?? Lät hemskt?? Nu fattar jag ingenting. det lät ju helt perfekt, och låten var också perfekt!

Fred sa...

*Q*: Hmm... har nog missat att han varit divig mot andra artister faktiskt.

tidus: Hmm... manliga cheerleaders..? Låter ju... hmm... kul? ;-)

mommoko: Nej folk är inte kloka. :-D Ska kolla din blogg!

kim m: Jodå, rött är hett, men du överdriver Sebbes hetta. ;-)

trollhare: Men God, klart han är snygg!

Anonym sa...

Magnus låt var INTE bäst. Kass!
Men smaken är som baken...
;)

Fred sa...

bobby: Hur menar du nu? Har smaken också en dajmklubba instucken i sig..? ;-)

Niclas sa...

Ja hur kunde Magnus åka ur.... faaan