fredag 8 december 2006

Sorry kvinnor, Beckham näckar bara för bögar!

En av Aftonbladets rubriker idag är att Beckham rasar mot gayutvik. Men nae... VAD har hänt nu? En stackars storgråtande David Beckham, vars oskuldsfulla kropp, som han ju aaaldrig skulle visa upp i media, har exponerats för porrsnaskande bögar att runka till i en gayporrblaska?

Bäst att kolla. Vad säger Beckham om att han skulle raaasa? Enligt hans talesperson så här:

Det här finns inte ens på hans radar. David har humor.

Que? Såå upprörd var han alltså. Är det inte det här som kallas för antiklimax? Eller kanske ickenyhet? Ordet lögn känns väl kanske inte helt långt borta heller..?

Vad är det som gör utviket gay då? Jo... hans look-a-like poserar villigt och utmanande i ehh... klassiska homoerotiska poser i kalendern Celebrity Hunks Around the House 2007. Not. Han städar och hackar grönsaker endast iförd ett förkläde(!). Men tjenare! Homoerotik my ass.

Men ok, jag ska inte ljuga. Det vore inte otrevligt att ha Beckham spankulerande runt i mitt kök skalande grönsaker i nämnda outfit. Men hur länge hade man egentligen behövt leta för att hitta en kvinna som också kunnat tänkas gå igång på det..? Ett par minuter. Max.

I mina ögon låter det istället som ett pretty naff och ganska fördomsfullt försök att göra en kalender för... kvinnor. För det var väl inte bara så att journalisten fick för sig att det skulle låta liiite snaskigare om det var ett gayutvik..? Vad nu det är.

Om AB's reporter fick för sig att visa lilla muffen slår jag vad om att det inte hade kallats flatutvik. Får god lust att ge henne smisk på rumpan, men det är väl bäst att låta bli. Kan redan se rubrikerna om hur Aftonbladets reporter får bögstryk.

//Fred

Inga kommentarer: