onsdag 13 december 2006

Kändisens nakenbilder på internet

Igår skrev ju Aftonbladet om en anonym tv-kändis vars nakenbilder cirkulerar på internet under ovanstående rubrik. Kändes väl liiite deju vu efter Basshunters liknande story för ett tag sedan.

Visst det ääär lite snaskande, men det ÄR svårt att låta bli att försöka gissa vem det handlar om. Artikeln sade inte så mycket mer än att det handlar om en dokusåpastjärna som var en tongivande deltagare när han var med, och att han tror att det faktum att hans bilder cirkulerar skadar hans rykte enormt.

Återigen: En naken kropp på bild. På vilket sätt kan det skada hans rykte enormt? Det är möjligen pinsamt. Det är helt klart klumpigt i alla fall att, som han säger, "råka" lägga ut dem när han laddat ner musik. Men snälla, lägg ner tjafsadet om förstörda rykten så fort något liknande händer!

Nåååja. Jag behövde inte fundera särskilt länge innan jag råkade snubbla över svaret på frågan om hans identitet, i Ossies blogg och sedan dess i ytterligare ett par bloggar. Återigen, nyheterna finns alltså i bloggarna haha...

Frågan är väl dock om man verkligen kan räknas som TV-kändis efter att ha åkt ut relativt tidigt ur förra säsongens Idol? I vilket fall, om någon är nyfiken på hur Idol-Jonah ser ut i bara mässingen kan man kolla här. (Och var härmed varnad för att du får skärmen full med naken karl i all sin prakt om du klickar.)

Ok Jonah, har du spridit ut ett rykte om hur välutrustad du är så är det möjligt att det ryktet nu lider enorm skada, men annars: Slappna av! Ett par av bilderna är ju rätt schyssta till och med.

//Fred - som måste erkänna att han kollat in den där sidan mer än en gång sedan igår

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är poängen med det? Han har ju inget att visa upp? Vänta bara tills mina bilder kommer...

*någon hänger över min axel och funderar på att börja blogga han med*

Fred sa...

Haha... du har rätt. Inte mycket att visa upp där, men å andra sidan var det väl aldrig meningen att alla skulle få se heller. :-) Såå... vore rätt intressant om "någon" började blogga. ;)

Anonym sa...

"Närablobbenupplevelser" kläckte han desutom ur sig att hans blogg skulle heta isf. Blobben är hans smeknamn på mig...