tisdag 12 december 2006

Melodifestivaljokrar & sånt

Det spekuleras hejvilt om vilka de fyra sista melodifestivalartisterna, jokrarna, kommer att bli. Häromdagen skrev AB att Irma Schulz Keller, ni vet hon som sjöng om killen som syssnar precis som du, är klar för att sjunga duett med Uno Svenningsson och att de kan få sällskap av Helena Paparizou tillsammans med Dogge Doggelito och Thorleifs. Sistnämnda låter för övrigt som något av det mest krystade och kräkframkallande samarbetet jag hört talas om sedan just Thorleifs gjorde gemensam sak med Just D anno dazumal.

Förra veckan var Charlotte Perelli enligt Expressen högaktuell för en plats och i förrgår hävdade de att Jerry Williams var lika högaktuell.

Idag är Metro, som via info från en källa inom produktionen, lika säkra på att tre av jokrarna är the Ark, Magnus Uggla och Idol-Sebastian Karlsson. Samtidigt som de hävdar att AB's tips är blindspår.

Dessutom har visst Robert Wells fått med en låt i den lettiska uttagningen. Det är helt ok Lettland. Ni kan till och med få behålla honom.

Lite väl många namn för fyra platser, om de nu inte tänker köra någon slags Live Aidtema i år. Det vore ju öhh... nyskapande. The Ark är väl det enda av namnen som jag verkligen hoppas stämmer, men risken är väl att vi i slutändan ändå står där med Kikki, Lotta och något bortglömt one-hit-wonder. Vilka vill du ha?

//Fred - som hoppas på en skrällcomeback av Midi, Maxi & Efti

Inga kommentarer: