tisdag 17 oktober 2006

Naken idolflata på nätet

Tydligen snurrar enligt Expressen och AB "sexbilder" på Järvsös enda flata, idoldeltagaren Cissi Ramsby och hennes flickvän, runt ute på världsvida nätet.

Hon hade lagt ut bilden på allas vårt favvocommunity Qruiser, eftersom hon tyckte den var vacker. Självklart (ehh?) var jag tvungen att kolla hennes användarsida, men tvingades konstatera att hon nu tagit bort bilden.

Ställer mig dock liiite frågande till hur mycket "sexbild" den egentligen var, med tanke på hennes egen beskrivning av den och med tanke på ehh... vissa tidningars sensationslystnad. Tror inte det behövs särskilt mycket hud för att få igång kvällspressen. Minns Väder-Tones "utvik" i kavaj och jeans! Och även om Cissi nu fläkt ut sig fullständigt spritt språngande näck, vem orkar hetsa upp sig över det? Cred till henne för att hon inget ångrar i alla fall!

I samband med artikeln har Aftonbladet också ställt gallupfrågan Har du lagt ut nakenbilder på dig själv på nätet? I skrivande stund har 10,1% svarat ja på den frågan. I så fall försvinner förmodligen ytterligare en tiondel av Sveriges befolkning från statsrådsreserven. Idol kan man tydligen bli ändå.

//Fred - som betalar tv-licensen men förmodligen bör undvika ministerposterna

Inga kommentarer: