tisdag 3 oktober 2006

Fördelar med att vara bög!

Läste en blogg tidigare idag, där en heterokille(?) skrev ner tre saker han tyckte skulle vara en fördel om han vore bög. Spann vidare på tanken under en fantastiskt trist föreläsning nu i eftermiddag, så nu tror jag att jag är redo att börja göra en sån lista ur en alldeles riktig bögs perspektiv! Ta dem med en fet nypa salt och hjälp mig gärna att fylla på!

- Omklädningsrum! Visserligen lite som att vara bakbunden i en godisbutik, men att kolla in favvogodiset utan omslag från första parkett har onekligen sin charm hehe...

- Om inte du och din partner bildar Helan och Halvan har du dubbla garderober!

- Alla traditionella könsroller goes down the drain! Det finns INGET som säger något om vem som ska hålla upp dörren, köpa blommor åt vem, stå för notan, tvätta bilen eller baka bullar. Så det gör båda! Hela tiden! Ehh... i den bästa av världar.

- Oönskade graviditeter är ingen risk! Å andra sidan är det jävligt körigt att få till en önskad graviditet. Men man kan ju försöka. Det är rätt kul det också.

- Behandla din nästa så som du själv vill bli behandlad. Din partner vet hur han trivs med att få sin bästa polare behandlad. Förhoppningsvis kan han dessutom den gyllene regeln. Det ökar dina chanser till fantastiska blåsjobb! Där har ni missat nåt, heteroboys.

- PMS! Vad är det? Röda veckor kan möjligen kopplas till veckans färg på gardinerna.

- Jag har hört talas om att toalettringen är ett hett debattämne bland heteros. Duh..?

- Det är helt ok att digga Desperate Housewives eller Darin, köpa underlagskräm, dricka sötsliskiga drinkar eller ha stans snajdigaste balkonglåda. Om man vill. Ett litet normbrytande ytterligare spelar noll roll. Jag är ju redan bög för fan.

- Dina tjejpolare har inga som helst funderingar över om du har andra avsikter än vänskap. Dina killpolare däremot... tja, det är en helt annan historia haha...

Inga kommentarer: