onsdag 18 oktober 2006

Kinde och Kempe ersätter i Melodifestivalen

Ersättarna för de båda diskade bidragen, Agnes More than a girl och Frondas Alla kan bli stjärnor är klara!

Man undrar ju lite vad som hände med snacket om att hitta likvärdiga ersättare, för vad har Fredrik Kempe och Johan Kinde gemensamt med ovannämnda?

Att Fredrik Kempe nu fick med ytterligare en låt, nu dessutom som artist, innebär att han står bakom tre av årets bidrag. Förutom den nytillkomna Cara mia, står han ju också bakom Rainbow star som ska framföras av Regina Lund och Vågar du, vågar jag som framförs av Sanna Nielsen. Vågar man hoppas att Cara mia är det schyssta eurodanceoperanummer i bästa Vincerostil som titeln får en att hoppas på, och inte en såsig popschlager?

Johan Kinde sedan... hade nästan glömt att han fanns. Kan inte minnas att jag hört något solo från honom sedan Valona för God knows hur många år sedan. Däremot har hans gamla band Lustans lakejer återuppstått med jämna mellanrum alltsedan storhetstiden på 80-talet. Mina förväntningar ligger ganska lågt inför hans låt Allt vi en gång trodde på. Någon stor sångare var han aldrig då, men visst har han totat ihop en och annan riktigt schysst poplåt. För sådär 15-20 år sedan.

Inga kommentarer: