torsdag 13 december 2007

Har Närabögenupplevelser en näradödenupplevelse?

Nu har det inte hänt mycket här på ett tag. Igen. Liiite taskigt tajmat kanske, när QX skriver om Bögbloggardöden i senaste numret, och där min blogg finns med som exempel på en blogg som faktiskt lever.

Det är nog på plats med en liten förklaring. Nej, jag har inte alls tröttnat på att blogga, och jag har överhuvudtaget inte slutat blogga, men bögtemat som jag försökt hålla här, med fokus på just den aspekten på mitt liv, har börjat kännas lite söndertuggat. Istället har jag startat en helt annan blogg, på ett annat tema. Och den här gången i mitt eget namn. Det betyder förmodligen att Närabögenupplevelser kommer att ligga på is ett tag framöver. Jag vet inte om det kommer att innebära total tystnad här. Jag vet inte om jag kommer att ta upp den igen alls. Det får framtiden utvisa.

Och nej, här finns ingen hänvisning till min andra blogg. Närabögenupplevelser är Freds blogg, mitt alteregos, mitt nästanjags, medan den andra är min alldeles egna. Två världar - och så får det fortsätta vara. (Jag lär dock inte vara omöjlig om någon av mina mer trogna läsare vill följa med över dit. Maila!)

Så, tills vidare; stort tack till alla som läst, kommenterat, uppmuntrat och diskuterat! Vi får se när vi hörs igen!

//Fred - fortfarande en bloggare